Een bezemschone woning in Rotterdam

Een-bezemschone-woning-in-Rotterdam

Ga je verhuizen van of naar Rotterdam? Dan is het van groot belang dat je woning bezemschoon wordt opgeleverd. In de meeste huurcontracten staat namelijk vermeld dat het huis in een nette staat moet worden opgeleverd. We snappen natuurlijk dat dit veel werk is, daarom helpen we je graag een handje.

Bezemschoon: wat is dat?

Simpel: bezemschoon betekent een supernette en schone woning die klaar is voor oplevering. Dit is in de meeste gevallen verplicht en met een reden: wanneer je verhuist naar een nieuwe woning wil je dat dit moeiteloos en zonder problemen gaat. Als je naar je nieuwe woning in Rotterdam gaat wil jij uiteraard ook zo snel mogelijk intrekken, des te eerder kan je genieten van de stad.

Hoe werkt het opleveren van een huurwoning?

Kijk goed in je huurcontract. Daar staat hoe de woning moet worden opgeleverd, dit geld ook voor je nieuwe woning: hierin staat hoe jou de woning moet opleveren, dus ook de vorige bewoners. Kijk goed wanneer je intrekt of het huis daadwerkelijk schoon is opgeleverd. Als dit niet het geval is kan de huurbaas de vorige bewoners verplichten een schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Zelf schoonmaken of een bedrijf inschakelen?

Je kan kiezen om het huis zelf bezemschoon op te leveren, maar dat is werk en niemand vindt dat fijn. In het geval van een woning bezemschool opleveren schakel je geen schoonmaker in, maar een ontruimingsbedrijf. Deze maken niet alleen de woning helemaal schoon, maar verwijderen ook de vloer, brengen de afval weg en het eventuele meubilair wat nog in het huis staat.

Een ontruimingsbedrijf in Rotterdam helpt je hier graag bij. Zo kan jij sneller genieten van het wonen in Rotterdam. Ga je weg vanuit Rotterdam? Dan kan je in ieder geval nog iets langer genieten van de stad terwijl het bedrijf voor je bezig is.