De 5 beste bars & clubs in Rotterdam

In Rotterdam is er altijd wel wat te doen. Van de drukke winkelstraten tot het drukke nachtleven: het is er altijd feest. Wanneer je in Rotterdam bent wil je natuurlijk ook even een terras kunnen pakken of in de avond- en nachturen een bar/club kunnen bezoeken om heerlijk te feesten op goede muziek. Gelukkig zijn veel mensen jou voorgegaan en geeft TripAdvisor dit aan als de vijf beste bars & clubs in Rotterdam.

1 Jack’s Cigar Lounge & Bar

Aan de Scheepstimmermanslaan in Rotterdam zit Jack’s Cigar Lounge & Bar. Deze bar is volledig toegewijd aan de sigaar. In het assortiment van deze bar zitten 60 sigaren. De bar heeft ook een uitgebreid Whiskey assortiment, waardoor je een goed glas Whiskey kan drinken bij een heerlijke sigaar. Jack’s Cigar Lounge & Bar is elke dag geopend vanaf 16:00.

2 Gastrobar ELVY by Nhow

Gastrobar ELVY is een samengesmolten bar. Eerder bestond dit uit Nhow Bar en de keuken van hotel Nhow. Je kunt in deze bar heerlijke gerechtjes eten, maar ook de lekkerste cocktails, whiskey’s, bieren en wijnen drinken. Op de zevende verdieping heeft de bar een uitzicht over de Erasmusbrug en de city skyline van Rotterdam. 

3 Paddy Murphy’s Irish Pub

In deze Irish Pub is elke dag live muziek en kun je live kijken naar sportwedstrijden. Met een menu met grote variatie in bieren en whiskey’s is dit een pub waar je je echt thuis voelt. Op maandag houden ze zelfs de bekende ‘Monday Night Bingo’. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de pub geopend van 15:00 tot 04:00, op vrijdag van 14:00 tot 04:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 04:00. Genoeg tijd om die live muziek en wedstrijden mee te pakken dus. 

4 Locus Publicus

Locus Publicus is een bar in Rotterdam die is gespecialiseerd in speciaalbieren. Met meer dan 200 speciaalbieren op het menu is er voor iedere bierdrinker wel iets waarvan genoten kan worden. Voor de mensen die niet van bier houden of geen alcohol drinken zijn er ook non-alcoholische dranken aanwezig. Je kunt dus gerust tijdens je dagje in Rotterdam plaatsnemen bij deze bar om gezellig wat te drinken en even te rusten. 

5 Grand Café Hoekzight

In het hart van Kralingen ligt dit authentiek bruine café. Al meer dan tien jaar wordt dit grand café gekroond tot ‘Best Bar in Kralifornia’. Kralifornia is de naam die inwoners van Kralingen hebben gegeven aan deze wijk. Op het terrasje kun je bijkomen met een heerlijk drankje onder de zon. Iedereen is er welkom, dus als je in Rotterdam bent is een bezoekje aan dit café zeker niet verkeerd.

Geef een reactie